Σχετικά με εμάς

Με έτος ίδρυσης το 2014 και έδρα τη Σκύδρα Πέλλας, η εταιρεία TsitsopoulosBros αποτελεί συνέχεια ατομικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην τεχνική υποστήριξη και κατασκευή μηχανολογικού εξοπλισμού από το 1985.

Η TsitsopoulosBros κατασκευάζει ανοξείδωτα βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων και μηχανημάτα επεξεργασίας τροφίμων υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα προσφέρει ανελλιπώς τεχνική υποστήριξη στην εγχώρια αγορά.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επιτύχει την ολοένα και στενότερη συνεργασία της με ηγετικές ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της βιομηχανίας γάλακτος και φρούτων-λαχανικών, καλύπτοντας μέσα από μια γκάμα μηχανημάτων το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας τους. Οι συνεργασίες δεν περιορίζονται όμως στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας, καθώς εξαγωγές μηχανημάτων έχουν πραγματοποιηθεί και πέραν της εγχώριας αγοράς σε χώρες όπως η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, αλλά και η Κύπρος.

Στις εγκαταστάσεις της TsitsopoulosBros κατασκευάζονται βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών τροφίμων και πλήρεις ανοξείδωτες γραμμές επεξεργασίας καθώς και σσυστήματα καταγραφής και μέτρησης, πάντα με βάση όλες τις τελευταιτές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, πράγμα που πιστοποιείται και από Σήμανση CE που φέρουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας.